Copyright © Rokken.dk

Depotbestyr Dorte Hansen

tlf. 40 45 92 51

dorte@ lillebo.dk

 

 

Bornholms depotet

 

 

 

 

 

 

 

 

Pederskervejen 81.

3720 Åkirkeby

27-10 - fra 10 til 12

 

24-11 fra kl 10 til 12

 

December jule lukket

 

 

 

 

 

 

 

 

Varmestuestrik.dk

Anno 2006

En sværm af frivillige hænder der arbejder

for de socialt udsatte i Danmark

Velgørenheds arbejde med mottoet: Mange bække små - gør en stor å.

Rokken.dk Kigkassen.dk Farveladeponcho.dk

Sidste nyt . . . . .

Åbning i det 3 nye depot på Bornholm :) I varmestuestrikker må have en god karma siden i kan sørger for bygninger der har stået tomme i årvis lige pludselig bliver solgt når i flytter ind.

Men flot af Bornholmsk kommune straks hjælper med et nyt depot.

 

Depot 3 :Pederskervejen 81.

3720 Åkirkeby

 

27-10-18 fra kl 10 til 12

 

24-11-18 fra kl 10 til 12

Steenbjerg skriver :

 

Jeg har i dag været på besøg hos en gruppe damer der hedder strikkere og hækler på Bornholm. Jeg fortalte dem lidt om Varmestuestrik og hvad vi laver. De var meget glade for besøget. De havde samlet en masse strik sammen til os og noget garn. Vi har fået at vide vi bare kunne skrive inde på deres facebook side hvis vi manglede noget strik her på Bornholm, så vil de gerne hjælpe. Dejligt.

 

Her er et lille udsnit af hvad de afleverede

3 flytning i 2018

 

tirsdag fik vi endelig besked om, at vores 2 bygning også var solgt. Og vi skal være ude inden 1/10!

Så formiddagene denne weekend går også med at flytte til andre lokaler i Pedersker foran Sydbornholms Privatskole (tidligere Pedersker Skole), hvor bus nr. 3 og 5 har stoppested lige ud for.

Stenebjerg har den nøjagtige adresse og har også været på stedet idag og taget lidt billeder.

 

 

 

Dorte skriver:

En stor og varm tak skal også lyde til resten af selskabet fra Hoveddepotet , som kom med garn, garnvinde, spoleapparat, plastposer sponsoreret af Netto i Allinge og meget mere samt ikke mindst højt humør og assistance til at fortælle, hvad varmestuestrik går ud på. For slet ikke at tale om, at det jo var de grundlæggende kræfter - Bente og Jens, som tilbage i 2006 begyndte et kæmpe arbejde med at skaffe garn, strikkkere og i det hele taget organisere det hele til glæde og gavn for såvel strikkefællesskab som de socialt udsatte, som modtager al den dejlige strik i sidste ende.

 

Og strikkefællesskabet var i høj grad repræsenteret af nogle af de allerede flittige varmestuestrikkere på Bornholm foruden nytilkomne, som blev budt velkommen :D Vi fik en skæg gave, som udspringer af 3 depotrindretningsdage frem til indvielsen, hvor en trofast gruppe af strikkere har lagt pindene og gået igang med kost og spand og sortering m.m.m. Og det kostede jo remedier til rengøring, som blev finansieret af nogle af de skønne §18-midler, vi blev bevilget fra kommunen. Da det regnskab var afsluttet, dukkede imidlertid en bemærkning op fra de flittige strikkedamer; "Vi mangler nu en opvaskebalje". Ååååh ja, klart til kaffekrus og teskeer m.m. efter den månedlige strikkehygge . Jeg tænkte så, at jeg nok kunne fremskaffe en fra gemmerne til start den 25/8-18. Men sørme om ikke Alice og Kirsten begavede fællesskabet med en ganske ny. Det fik det brede smil frem - tak de damer.

TV2 Bornholm var også på pletten og lavede indslag. Og der var jo også de der lækre lagkager, sponsoreret af Fru Petersens Café.

Flotte lagkager fra

fru Petersen cafe

kom der til åbnings dagen

UHM hvor smagte de godt. Stor TAK

Takkebrev til jer alle fra Bornholms krisecenter.

 

Jeg ville bar udtrykke min store taknemmelighed for alt det fine strik vi har modtaget i fredags fra jer. Der er simpelthen så mange fine tin. Mange dejlige ting som vores kvinder og børn helt sikkert vil få glæde af

Kvinderne fryser ofte når de er hos os. Det gør de da de har det så psykisk dårligt. Derfor er det skønt at kunne tilbyde dem et tæppe eller et sjal de kan trække om sig, og som de sågar kan få med sig når de fraflytter vores krisecenter.

Endnu en gang tusind tak til alle de flittige hænder og tak fordi I har tænkt på os.

 

Ingrid Funch Jørgensen Daglig leder af krisecenter på Bornholm

Her er lidt billeder for vores første dag på biblioteket i Rønne hvor vi fortalte lidt om varmestuestrik.

Det blev aftalt at varmestuestrikkerne ville mødes ind imellem på Rønne bibliotek, der blev laver telefon kæde.

Varmestuestrik.dk søger et depot på Bornholm

 

Depotbestyr Ulla Pedersen

tlf. 28 71 41 39

stenebjerg@hotmail.com