Copyright © Rokken.dk

 

Sket i Bramming

2015

Depotet opbygges

April 2015

Depotet opbygges April 2015

Det der er så fantastisk ved de frivillige hos varmestuestrik.dk det er at de stiller op når der er brug for det. Her ved opbygningen af depotet kan man se hvilken en stor forandring der kan ske i et rum ved fælles hjælp.

Udover 2 af depotets tidligere Depot Bestyrere så var også: leder af Sønderjyllands Depot i Haderslev Bente Weber, hendes mand og også Britta som har sin vandte gang i Sønderjyllands Depot i Haderslev, fra Videbæk Depotet Bestyrer Inge K og hendes mand Kaj, leder af varmestuestrik.dk Bente Vinding og hendes mand Jens Vinding mødt op.

Et godt bord med god arbejdshøjde blev sat op. Garnnøgler blev klargjort og sorteret i kasser.

 

 

Åbning af depotet

9. maj 2015

Åbning af depotet 9. maj 2015

Jeg er blevet fortalt af en af vores varmestuestrikkere at Jens Vinding som er gift med leder af varmestuestrik.dk Bente Vinding, ved åbningen af depotet i maj spejdede efter eventuelle varmestuestrikkere ude på gaden og det var heldigt, for det var årsagen til at vi fik gjort nogle af Brammings borgere opmærksomme på vores eksistens. Vi fik et par nye varmestuestrikkere og de er stadigvæk varmestuestrikkere – så det er jo dejligt med sådan en indsats.

Samtidig var Jens Vinding også forbi byens apotek hvor han fik fortalt om os til den person som stod for ledelsen af apoteket den pågældende dag og det gjorde at vi fik lov til at have vores foldere om varmestuestrik.dk på apoteket så andre kan få øjnene op for at vi er kommet til byen.

 

Varmestuestrik.dk

Bramming

 

En sværm af frivillige hænder der arbejder

for de socialt udsatte i Danmark

Velgørenheds arbejde med mottoet: Mange bække små - gør en stor å.