Copyright © Rokken.dk

Sket i Sønderjylland

2014

16 marts 2014

Store flyttedag

Så fik vi flyttet alt færdigstrik op i et nyt lokale på Haderslev Katedralskole. Vi kunne nøjes med at køre en gang, da der var mødt en hel hær af hjælpere op. Det blev hurtigt bragt i kælderen og så var der tid til kaffe og frisk bagte boller, som Sonja havde med. Det er også Sonja som har skaffet lokalerne, hun arbejder på skolen.

Tak for hjælpen til alle som var mødt op.

 

 

5 maj 2014

Vi strikker udenfor

Lørdag den 10 maj strikkes der udenfor. Adressen er Odinsvej 2. 6500 Vojens.

Det er Vojens kolonihaveforening som holder fødselsdag. Vi er inviteret, det er et større arengement, med boder og visning af forskellige ting. Du kan vinde et kolonihavehus i amerikansk lotteri.

Det starter kl. 11 og slutter kl. 17, man er også velkommen til at komme og gå som man vil. Medbring selv en stol.

 

2 juni 2014

§18 Haderslev 2014 Så lykkedes det igen. Varmestuestrikkerne i Region Syddanmark modtager støtte fra § 18 midler i Haderslev. Vi takker mange gange for beløbet, KR. 5000

 

14 juni 2014

Så kom der mere strømpegarn på hylderne på depotet i Haderslev, 500 nøgler. Garnet er købt for de 5000 kr. vi fik fra § 18 midler i Haderslev. Vi takker mange gange. Noget af det er allerede kommet til Fredericia, så der kan strikkes strømper hele sommeren i hele region Syddanmark.

 

 

 

21 - 24 august 2014

Strikkecamp

Så har vi været på strikkecamp på Gammelbro camping i Årøsund ved Haderslev. Varmestuestrikkerne var sat på programmet fredag aften hvor jeg fortalte lidt om hvad vi laver.

De samlede garn ind til varmestuestrik, og hold dog op hvor har vi fået meget garn. Det er helt fantastisk.

 

 

10 september 2014

Så har vi igen været til fest.

Varmestuestrikkerne fra Haderslev har været til frivilligfest, det var en dejlig aften med lækker mad og god underholdning. Der blev taget mange flere billeder, men de er lige pt. ikke til at finde, så der er kun Inger Lise og Sonja at se her, men vi var 9.

 

 

8 Oktober 2014

En stand i Kvickly i Haderslev.

Kvickly arbejder sammen med Frivillig Center Haderslev. Alle frivillig foreninger som er tilknyttet Haderslev Frivillig Center, har fået tilbudt at stå i Kvickly i en uge, for at udbrede kendskabet til den enkelte forening. Det skal nok blive godt.

Jeg var der nogle timer onsdag, der var en del forbi, og jeg fik talt med en del, så jeg håber at nogen af dem vender tilbage.

I lørdags da vi havde depotet åben, kom der to nye varmestuestrikker, og der er delt en del foldere ud, så der kommer nok flere.

I går mandag, sad Lillian Rist der nede, og jeg måtte ind med flere foldere til hende. Jeg var der lidt i 11 ( Lillian kom kl. 10 ) da regnede hun med at der nok kommer endnu to varmestuestrikkere og en ville komme med garn, så det er da meget godt.

Her til formiddag sidder Inger Lise der, så høre vi mere i eftermiddag når vi skal på Bispen.

 

Der kan jo sagtens komme flere, nogen skal jo nok først hjem og tænke lidt over det, så det har været en god oplevelse, og jeg er sikker på at det er med til at synliggøre os, og det er jo også en stor del af det.

 

17 november 2014

Ny strikkegruppe Hjortebro Gruppen

Så er der startet en ny varmestuestrikkergruppe i Haderslev. Gruppen holder til i Centralen på Hjortebrovej i Haderslev. De vil, sjovt nok, gerne hedde Hjortebro gruppen. Velkommen til dem.

 

4 december 2014

Der er kommet en mail fra Frivillig Center Haderslev. De har bevilliget 4000,- kroner til varmestuestrikkerne. Vi takker mange gange.

Depotet i Sønderjylland

Storegade 80

6100 Haderslev

Har åbent den anden

lørdag i hver måned

fra kl.11:00-12:00

derefter tager vi op på Haderslev Katedral skole, hvor vi får kaffe og hygger i et par timer

 

Tovstøtter

Garn ind og udlevering + aflevering af færdigstrik

 

6100 Haderslev

Bente 6091 8319

 

6200 Aabenraa

Anni 4025 8685

 

6710 Esbjerg

Lone Ida 2635 8611

 

7000 Fredericia

Sanne 4215 2052

Varmestuestrik.dk

Sønderjylland

 

En sværm af frivillige hænder der arbejder

for de socialt udsatte i Danmark

Velgørenheds arbejde med mottoet: Mange bække små - gør en stor å.

Tovholder

Mosehuset

Bente Tlf. 6091 8319