Garn indlevering 2015

Da vi kom på Aarhus-depotet i oktober, stod der 3 bæreposer med lækkert garn, indsamlet af FO, tusinde tak...

Vores nye strikker i det østjyske, Nina66, har været på depotet i dag for at aflevere tre huer strikket af eget garn. Plus hun afleverede to poser blandet garn fra sit private depot til vores depot. Og så strikker hun videre af eget garn. Tak til Nina66 for donationerne.

Terapi-Hobby har igen doneret en masse skønt restegarn. Min kære mand har været forbi efter 3-4 sække, tusind tak.

En dame i nabolaget havde set mit opslag om indsamling af garn, og i dag stod hun uden for min dør med disse poser. Det er primært hvad jeg kalder "maskingarn", men lægger man trådene sammen, kan det sagtens bruges. Jeg bruger også tit en tynd tråd til forstærkning på sokker.

Tak for omtanken...

I juli 2015

Blve jeg igen ringet op af Terapi Hobby, som igen havde restegarn til os. Deres kunder er rigtig flinke til at aflevere rester og UFO'er. Plus oprydning og rester fra butikken, ja så blev det til to store sække til afhentning. Og vi siger tak til Elsebeth og Ole.

April 2015

Jeg var forbi vores depot forleden, og hold da op... vores husværter FO havde igen været oppe på loftet med en masse indsamlet garn fra deres kursister. Det var stablet op på bordet. I alt var der nok 3 sække lækkert garn.

Tusind tak til FO for deres store indsats med indsamling af garn til vores strikkere

Igen blev der ringet fra varmestuestrikkernes trofaste støtte, www.terapi-hobby.dk, at vi kunne afhente restegarn. Rokkebilen var på farten og jeg modtog 2 sække blandet garn. Vi takker mange gange.

Copyright © Rokken.dk